opc_loader

Informatie over betalen

 

Betalen via iDEAL - Internetbankieren 

 
 
 
 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

 
Betalen via vooruitbetaling (overboeken) per bank

Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling direct verstuurd worden.
                                   
- T.n.v : Comfortkoop
- Te : Nuth, Nederland
- Rekeningnr.       : 1684.00.685
- IBAN : NL81 RABO 0168 4006 85
- BIC : RABONL2U
- Bank : Rabobank Parkstad Limburg 
   


 

 
Betalen met uw credit card 
 
 U kunt uw bestellingen afrekenen met Visa en Mastercard.